Tibrobyggen

Om Tibrobyggen

En bra bostad är en förutsättning för ett bra liv. Vår strävan är att skapa trivsamma, trygga och tillgängliga boenden med en naturlig blandning av människor.

Centralt eller barnvänligt, stor eller liten lägenhet, radhus med egen uteplats eller 5-våningshus, variationen är stor för att passa allt från barnfamiljer till seniorer och ensamhushåll.

Att hyra sin bostad är både bekvämt och bekymmersfritt. Du binder inget kapital, du slipper oroa dig för oförutsedda utgifter och om något krånglar så tar vi hand om det. Hyr du så får du också frihet att välja ny bostad när dina behov ändras.

Tibrobyggen ägs av Tibro Kommun och är ett allmännyttigt företag med en målsättning att erbjuda bra bostäder med hyror i linje med övriga bostadsföretag.
Tibrobyggen äger ca 800 lägenheter varav de flesta finns i Tibro tätort från Brittgården i söder till Skattegården i norr. Ett 30-tal lägenheter finns dock i Fagersanna strax utanför Tibro på vägen mot Karlsborg.

Tibrobyggen äger kommunhuset och vårdcentralens lokaler, samt Allegården med Terapibad, Gallerian med butiker och Systembolagshuset.

Välkommen till oss på Tibrobyggen!